\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 70906 Re: Re: Irrationale vergelijkingen ik kan deze 2 vergelijkingen niet oplossen √(x-1) = 7-x √(x+2) = x Kan iemand me helpen? blak 3de graad ASO - vrijdag 17 oktober 2014 Antwoord Hoi Blak, Probeer eerst eens aan beide kanten te kwadrateren!! Ik denk dat dat een hoop helpt. mvg DvL DvL vrijdag 17 oktober 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik kan deze 2 vergelijkingen niet oplossen √(x-1) = 7-x √(x+2) = x Kan iemand me helpen? blak 3de graad ASO - vrijdag 17 oktober 2014
blak 3de graad ASO - vrijdag 17 oktober 2014
Hoi Blak, Probeer eerst eens aan beide kanten te kwadrateren!! Ik denk dat dat een hoop helpt. mvg DvL DvL vrijdag 17 oktober 2014
DvL vrijdag 17 oktober 2014
©2001-2024 WisFaq