\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 73985 Re: Sommatie Bedankt :) maar wat gebeurt er precies in regel 3 met de a2 sander Student Hoger Onderwijs België - donderdag 2 oktober 2014 Antwoord Bedoel je dit \[ \sum\limits_1^n {a^2 } = a^2 + a^2 + a^2 + a^2 ............. + a^2 = na^2 \] mvg DvL DvL donderdag 2 oktober 2014 Re: Re: Sommatie ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bedankt :) maar wat gebeurt er precies in regel 3 met de a2 sander Student Hoger Onderwijs België - donderdag 2 oktober 2014
sander Student Hoger Onderwijs België - donderdag 2 oktober 2014
Bedoel je dit \[ \sum\limits_1^n {a^2 } = a^2 + a^2 + a^2 + a^2 ............. + a^2 = na^2 \] mvg DvL DvL donderdag 2 oktober 2014
DvL donderdag 2 oktober 2014
©2001-2024 WisFaq