\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 73731 Re: Taartjes kiezen Dus 9!/(9!-1!).1! x 8!/(8!-1!).1! x 7!/(7!-2!).2!klopt dit? jessy Ouder - vrijdag 22 augustus 2014 Antwoord Als je dit bedoelt:$\left( {\begin{array}{*{20}c} 9 \\ 1 \\\end{array}} \right) \cdot \left( {\begin{array}{*{20}c} 8 \\ 1 \\\end{array}} \right) \cdot \left( {\begin{array}{*{20}c} 7 \\ 2 \\\end{array}} \right) = 1512$...en dat is (ook) goed. Maar dat zei ik toch al?Wat jij schrijft klopt niet!$\left( {\begin{array}{*{20}c} 9 \\ 1 \\\end{array}} \right) = \frac{{9!}}{{(9 - 1)! \cdot 1!}}$Je faculteiten staan op de verkeerde plaats.nootDie $\left( {\begin{array}{*{20}c} 9 \\ 1 \\\end{array}} \right)$ reken je niet (zo) uit, want 1 ding kiezen uit 9 dingen kan (natuurlijk) op 9 manieren! WvR vrijdag 22 augustus 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dus 9!/(9!-1!).1! x 8!/(8!-1!).1! x 7!/(7!-2!).2!klopt dit? jessy Ouder - vrijdag 22 augustus 2014
jessy Ouder - vrijdag 22 augustus 2014
Als je dit bedoelt:$\left( {\begin{array}{*{20}c} 9 \\ 1 \\\end{array}} \right) \cdot \left( {\begin{array}{*{20}c} 8 \\ 1 \\\end{array}} \right) \cdot \left( {\begin{array}{*{20}c} 7 \\ 2 \\\end{array}} \right) = 1512$...en dat is (ook) goed. Maar dat zei ik toch al?Wat jij schrijft klopt niet!$\left( {\begin{array}{*{20}c} 9 \\ 1 \\\end{array}} \right) = \frac{{9!}}{{(9 - 1)! \cdot 1!}}$Je faculteiten staan op de verkeerde plaats.nootDie $\left( {\begin{array}{*{20}c} 9 \\ 1 \\\end{array}} \right)$ reken je niet (zo) uit, want 1 ding kiezen uit 9 dingen kan (natuurlijk) op 9 manieren! WvR vrijdag 22 augustus 2014
WvR vrijdag 22 augustus 2014
©2001-2024 WisFaq