\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 73555 Re: Integreren en substitutie Ok, partiele integratie. Dus ik doe: $\int{}$(x-100)(0.002e-0.002x= $\int{}$(x-100)(-e0.002x)'. (x-100)(-e 0.002x)-$\int{}$0.002e0.002x·1. Klopt dit? Martin Ouder - zondag 20 juli 2014 Antwoord Hier volgt de volledige oplossing : Ok? LL zondag 20 juli 2014 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ok, partiele integratie. Dus ik doe: $\int{}$(x-100)(0.002e-0.002x= $\int{}$(x-100)(-e0.002x)'. (x-100)(-e 0.002x)-$\int{}$0.002e0.002x·1. Klopt dit? Martin Ouder - zondag 20 juli 2014
Martin Ouder - zondag 20 juli 2014
Hier volgt de volledige oplossing : Ok? LL zondag 20 juli 2014
LL zondag 20 juli 2014
©2001-2025 WisFaq