\require{AMSmath} Integreren en substitutie Geachte heer mevrouw,Hoe vind ik de primitieve van (x-100)(0,002*e^ -0,002x)?Mijn boek geeft als antwoord (-e^-0,002x)(x+400).Waar komt die 400 vandaan? Dank.Nog meer voorbeelden Martin Ouder - vrijdag 18 juli 2014 Antwoord Na de partiële integratie heb je$\int{}$e-0.002x.d(x)Hiervan maak je :-1/0.002.$\int{}$e-0.002x.d(-0.002x) =-500.$\int{}$e-0.002x.d(-0.002x)Na samenvoegen van termen krijg je -(100-500) = 400 LL zaterdag 19 juli 2014 Re: Integreren en substitutie ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Geachte heer mevrouw,Hoe vind ik de primitieve van (x-100)(0,002*e^ -0,002x)?Mijn boek geeft als antwoord (-e^-0,002x)(x+400).Waar komt die 400 vandaan? Dank.Nog meer voorbeelden Martin Ouder - vrijdag 18 juli 2014
Martin Ouder - vrijdag 18 juli 2014
Na de partiële integratie heb je$\int{}$e-0.002x.d(x)Hiervan maak je :-1/0.002.$\int{}$e-0.002x.d(-0.002x) =-500.$\int{}$e-0.002x.d(-0.002x)Na samenvoegen van termen krijg je -(100-500) = 400 LL zaterdag 19 juli 2014
LL zaterdag 19 juli 2014
©2001-2024 WisFaq