\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 73441 Re: Vergelijking oplossen Het moest inderdaad = 0 zijn. Dus dan heb je ... \pi/2 - 3x = 2x + k2\pi x = \pi/10 - k2\pi/5 \pi/2 - 3x = -2x + k2\pi x = \pi/2 - k2\pi x = +-\pi/2 + k2\pi Klopt dit? Alvast bedankt voor de hulp! Tom 3de graad ASO - donderdag 19 juni 2014 Antwoord Beste Tom, Klopt helemaal! mvg, Tom td zondag 22 juni 2014 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Het moest inderdaad = 0 zijn. Dus dan heb je ... \pi/2 - 3x = 2x + k2\pi x = \pi/10 - k2\pi/5 \pi/2 - 3x = -2x + k2\pi x = \pi/2 - k2\pi x = +-\pi/2 + k2\pi Klopt dit? Alvast bedankt voor de hulp! Tom 3de graad ASO - donderdag 19 juni 2014
Tom 3de graad ASO - donderdag 19 juni 2014
Beste Tom, Klopt helemaal! mvg, Tom td zondag 22 juni 2014
td zondag 22 juni 2014
©2001-2025 WisFaq