\require{AMSmath} Productregel Differentieren: 8x·ex2 + 6Is hier de productregel van toepassing?Productregel Bryan Student hbo - woensdag 4 juni 2014 Antwoord Zeker.Het is een product van y=8x en y=ex2+6.'Product' heeft altijd te maken met vermenigvuldigen.Lukt het dan? WvR woensdag 4 juni 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Differentieren: 8x·ex2 + 6Is hier de productregel van toepassing?Productregel Bryan Student hbo - woensdag 4 juni 2014
Bryan Student hbo - woensdag 4 juni 2014
Zeker.Het is een product van y=8x en y=ex2+6.'Product' heeft altijd te maken met vermenigvuldigen.Lukt het dan? WvR woensdag 4 juni 2014
WvR woensdag 4 juni 2014
©2001-2024 WisFaq