\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 73050 Re: Breuken Deze klopt niet, want mijn vraag was:3/k= (s-2)/sWat is hier het antwoord op? Jasmin 3de graad ASO - zondag 18 mei 2014 Antwoord Als jij 3/k=s-2/s schrijft maar je bedoelt 3/k=(s-2)/s dan moet je wel haakjes schrijven. Anders snapt niemand wat je bedoelt.Het antwoord is $\large k=\frac{3s}{s-2}$ WvR zondag 18 mei 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Deze klopt niet, want mijn vraag was:3/k= (s-2)/sWat is hier het antwoord op? Jasmin 3de graad ASO - zondag 18 mei 2014
Jasmin 3de graad ASO - zondag 18 mei 2014
Als jij 3/k=s-2/s schrijft maar je bedoelt 3/k=(s-2)/s dan moet je wel haakjes schrijven. Anders snapt niemand wat je bedoelt.Het antwoord is $\large k=\frac{3s}{s-2}$ WvR zondag 18 mei 2014
WvR zondag 18 mei 2014
©2001-2024 WisFaq