\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 72993 Re: Integreren Dus wat ik zelf heb berekend klopt? Dan staat het dus niet juist in het antwoordenboek, aangezien ze daar op (3/4)x 3√x komen ( voor de duidelijkheid: het zijn geen vermenigvuldigingstekens, maar de letter x) Solido Student hbo - woensdag 14 mei 2014 Antwoord Of beide zijn juist. $\frac{3}{4}x^{\frac{4}{3}} = \frac{3}{4}x.x^{\frac{1}{3}} = \frac{3}{4}x\sqrt[3]{x}$ DvL woensdag 14 mei 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dus wat ik zelf heb berekend klopt? Dan staat het dus niet juist in het antwoordenboek, aangezien ze daar op (3/4)x 3√x komen ( voor de duidelijkheid: het zijn geen vermenigvuldigingstekens, maar de letter x) Solido Student hbo - woensdag 14 mei 2014
Solido Student hbo - woensdag 14 mei 2014
Of beide zijn juist. $\frac{3}{4}x^{\frac{4}{3}} = \frac{3}{4}x.x^{\frac{1}{3}} = \frac{3}{4}x\sqrt[3]{x}$ DvL woensdag 14 mei 2014
DvL woensdag 14 mei 2014
©2001-2024 WisFaq