\require{AMSmath} Vergelijking In een kwekerij lopen everzwijnen en struisvogels. Boer Jef telt 84 poten en 27 koppen. Hoeveel everzwijnen heeft hij en hoeveel struisvogels? Zoë Overige TSO-BSO - dinsdag 6 mei 2014 Antwoord Je zou een stelsel van vergelijkingen kunnen opstellen. Met $e$ everzwijnen en $s$ struisvogels krijg je:$e+s=27$$4e+2s=84$Oplossen en je weet $e$ en $s$.Lukt dat? WvR dinsdag 6 mei 2014 Re: Vergelijking ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
In een kwekerij lopen everzwijnen en struisvogels. Boer Jef telt 84 poten en 27 koppen. Hoeveel everzwijnen heeft hij en hoeveel struisvogels? Zoë Overige TSO-BSO - dinsdag 6 mei 2014
Zoë Overige TSO-BSO - dinsdag 6 mei 2014
Je zou een stelsel van vergelijkingen kunnen opstellen. Met $e$ everzwijnen en $s$ struisvogels krijg je:$e+s=27$$4e+2s=84$Oplossen en je weet $e$ en $s$.Lukt dat? WvR dinsdag 6 mei 2014
WvR dinsdag 6 mei 2014
©2001-2025 WisFaq