\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 72742 Re: Korting dank je wel. Is duidelijk ik begrijp wel niet goed waarom ik niet hetzelfde uit kom via m'n redenering. P(40) = 1/16 bevat toch zowel de mogelijkheid van 50 en 45 te trekken? Waar zit m'n redeneringsfout? Stof 3de graad ASO - maandag 21 april 2014 Antwoord Hoe kom je aan p(k$>$40) = 1/16? GHvD maandag 21 april 2014 Re: Re: Korting ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
dank je wel. Is duidelijk ik begrijp wel niet goed waarom ik niet hetzelfde uit kom via m'n redenering. P(40) = 1/16 bevat toch zowel de mogelijkheid van 50 en 45 te trekken? Waar zit m'n redeneringsfout? Stof 3de graad ASO - maandag 21 april 2014
Stof 3de graad ASO - maandag 21 april 2014
Hoe kom je aan p(k$>$40) = 1/16? GHvD maandag 21 april 2014
GHvD maandag 21 april 2014
©2001-2024 WisFaq