\require{AMSmath} Logaritmische functies Hoe bereken ik de afgeleide van:f(x)=log√xLogaritmische functies Alex V Ouder - vrijdag 14 februari 2014 Antwoord Tip: Schrijf y = log√x als y = log x1/2 = 1/2 log x LL vrijdag 14 februari 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken ik de afgeleide van:f(x)=log√xLogaritmische functies Alex V Ouder - vrijdag 14 februari 2014
Alex V Ouder - vrijdag 14 februari 2014
Tip: Schrijf y = log√x als y = log x1/2 = 1/2 log x LL vrijdag 14 februari 2014
LL vrijdag 14 februari 2014
©2001-2024 WisFaq