Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 71312 

Re: Re: Re: Getallen

Voor mij GEEN einde discussie.
Ik pas de regel van Meneer Van Dalen Wacht Op Antwoord toe.
Zo heb ik het vroeger op school geleerd en voor mij hoeft het niet persé op 6 uit te komen.
M is niet van toepassing
V is 3x3=9
D is niet van toepassing
W is niet van toepassing
O is +3=12
O is 3+3=6
A is 12-6=6
of 9-6=3
3+3=6
Voor mij einde discussie en anders hebben ze mij dat vroeger op school verkeerd verteld.
Mvg. Mathieu.

Mathie
Ouder - donderdag 7 november 2013

Antwoord

Hou vol...
Zie Meneer van Dale (2)

WvR
donderdag 7 november 2013

©2001-2024 WisFaq