\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 70656 Re: Re: Getallen Als je MVDWOA doet is Machtsverheffen,Vermenigvuldigen,Delen,Worteltrekken,Optellen,Aftrekken.3+(3x3)-(3+3)= 6 O V A O = 63+9=123+3=612-6=6Eerst VDan ODan AGroetjes Mathie Ouder - donderdag 7 november 2013 Antwoord Het probleem is niet om er '6' uit te krijgen...3+3x3-3+3isniethetzelfdeals3+(3x3)-(3+3)Dat er dan wel 6 uitkomt is leuk maar daar heb je dan verder niet zoveel aan.Nog anders gezegd... je kunt natuurlijk wel de regels verkeerd toepassen om er 6 uit te krijgen maar daar ging het niet om, denk ik...#eindediscussie WvR donderdag 7 november 2013 Re: Re: Re: Getallen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Als je MVDWOA doet is Machtsverheffen,Vermenigvuldigen,Delen,Worteltrekken,Optellen,Aftrekken.3+(3x3)-(3+3)= 6 O V A O = 63+9=123+3=612-6=6Eerst VDan ODan AGroetjes Mathie Ouder - donderdag 7 november 2013
Mathie Ouder - donderdag 7 november 2013
Het probleem is niet om er '6' uit te krijgen...3+3x3-3+3isniethetzelfdeals3+(3x3)-(3+3)Dat er dan wel 6 uitkomt is leuk maar daar heb je dan verder niet zoveel aan.Nog anders gezegd... je kunt natuurlijk wel de regels verkeerd toepassen om er 6 uit te krijgen maar daar ging het niet om, denk ik...#eindediscussie WvR donderdag 7 november 2013
WvR donderdag 7 november 2013
©2001-2024 WisFaq