\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 71249 Re: Afbraak C14 radioactief element Hallo Dennis,Hier komt het gereken:0,76=e^-0.00012097tent=((log (0.76/log(2,71828182846))/(-0.00012097)t=2268 jaar En dit klopt met het antwoordregister.Dank U Dennis voor je mooie antwoord.Rik Rik Le Iets anders - donderdag 31 oktober 2013 Antwoord Ok Rik, goed gedaan! DvL donderdag 31 oktober 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo Dennis,Hier komt het gereken:0,76=e^-0.00012097tent=((log (0.76/log(2,71828182846))/(-0.00012097)t=2268 jaar En dit klopt met het antwoordregister.Dank U Dennis voor je mooie antwoord.Rik Rik Le Iets anders - donderdag 31 oktober 2013
Rik Le Iets anders - donderdag 31 oktober 2013
Ok Rik, goed gedaan! DvL donderdag 31 oktober 2013
DvL donderdag 31 oktober 2013
©2001-2024 WisFaq