\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 71230 Re: Koolstofisotoop C14 Hallo Dennis,Dan kom ik op :t=log(0,74)/log(0,99988)t=2509,05 jaar ongeveerDank U voor je antwoord...Rik Rik Le Iets anders - woensdag 30 oktober 2013 Antwoord Graag gedaan, kom ik ook op! DvL woensdag 30 oktober 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo Dennis,Dan kom ik op :t=log(0,74)/log(0,99988)t=2509,05 jaar ongeveerDank U voor je antwoord...Rik Rik Le Iets anders - woensdag 30 oktober 2013
Rik Le Iets anders - woensdag 30 oktober 2013
Graag gedaan, kom ik ook op! DvL woensdag 30 oktober 2013
DvL woensdag 30 oktober 2013
©2001-2024 WisFaq