\require{AMSmath} Afgeleide De vraag is: Er is een raaklijn aan de grafiek van y = ln(x) die door de oorsprong gaat. Noem de x-coördinaat van het raakpunt a. Leg uit dat geldt: ln ’(a) = ln(a)/a Maar in het boek staat dat ln'(a) = 1/a hoe komen ze dan aan dat antwoord? Annabe Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 29 oktober 2013 Antwoord Hoi Annabella, Nee voor a eens het getal van euler e. Probeer nu eens uit te vogelen wat er gebeurt. mvg DvL DvL dinsdag 29 oktober 2013 Re: Afgeleide ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De vraag is: Er is een raaklijn aan de grafiek van y = ln(x) die door de oorsprong gaat. Noem de x-coördinaat van het raakpunt a. Leg uit dat geldt: ln ’(a) = ln(a)/a Maar in het boek staat dat ln'(a) = 1/a hoe komen ze dan aan dat antwoord? Annabe Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 29 oktober 2013
Annabe Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 29 oktober 2013
Hoi Annabella, Nee voor a eens het getal van euler e. Probeer nu eens uit te vogelen wat er gebeurt. mvg DvL DvL dinsdag 29 oktober 2013
DvL dinsdag 29 oktober 2013
©2001-2024 WisFaq