\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 71188 Re: Bepaal de vergelijking Zal heel goed kunnen, ik weet alleen niet hoe je tot zo iets komt. Jens Student hbo - donderdag 24 oktober 2013 Antwoord Teken eens wat parabolen voor enkele waarden van a en je ziet het.Wel a = 0 uitzonderen, want dat levert een pp (= platte parabool) op. MBL donderdag 24 oktober 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Zal heel goed kunnen, ik weet alleen niet hoe je tot zo iets komt. Jens Student hbo - donderdag 24 oktober 2013
Jens Student hbo - donderdag 24 oktober 2013
Teken eens wat parabolen voor enkele waarden van a en je ziet het.Wel a = 0 uitzonderen, want dat levert een pp (= platte parabool) op. MBL donderdag 24 oktober 2013
MBL donderdag 24 oktober 2013
©2001-2024 WisFaq