\require{AMSmath} Bepaal de vergelijking Wie kan er uitleggen hoe je de volgende som moet oplossen: Vraag: bepaal de vergelijking y=ax2+bx+c van de parabool met de gegeven top T die ook nog door het gegeven punt P gaat.A. T=(0,0) en P=(1,2)Ik hoor graag of iemand weet hoe dit uitgewerkt moet worden. Jens Student hbo - donderdag 24 oktober 2013 Antwoord Zou de formule niet eenvoudigweg y = ax2 kunnen zijn? MBL donderdag 24 oktober 2013 Re: Bepaal de vergelijking ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wie kan er uitleggen hoe je de volgende som moet oplossen: Vraag: bepaal de vergelijking y=ax2+bx+c van de parabool met de gegeven top T die ook nog door het gegeven punt P gaat.A. T=(0,0) en P=(1,2)Ik hoor graag of iemand weet hoe dit uitgewerkt moet worden. Jens Student hbo - donderdag 24 oktober 2013
Jens Student hbo - donderdag 24 oktober 2013
Zou de formule niet eenvoudigweg y = ax2 kunnen zijn? MBL donderdag 24 oktober 2013
MBL donderdag 24 oktober 2013
©2001-2024 WisFaq