\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 70896 Re: Nulpunten goniometrische functie? Maar wat moet je dan doen met de 2 die vooraan bij sin(x)(1+cos(x)) staat? yasemi 3de graad ASO - dinsdag 17 september 2013 Antwoord De volgende stap is: 2sin(x)=0 of 1+cos(x)=0 sin(x)=0 of cos(x)=-1 Enz... Dus met die 2 doe je niet zo veel... WvR dinsdag 17 september 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Maar wat moet je dan doen met de 2 die vooraan bij sin(x)(1+cos(x)) staat? yasemi 3de graad ASO - dinsdag 17 september 2013
yasemi 3de graad ASO - dinsdag 17 september 2013
De volgende stap is: 2sin(x)=0 of 1+cos(x)=0 sin(x)=0 of cos(x)=-1 Enz... Dus met die 2 doe je niet zo veel... WvR dinsdag 17 september 2013
WvR dinsdag 17 september 2013
©2001-2024 WisFaq