\require{AMSmath} Nulpunten goniometrische functie? Hoe kan je de nulpunten bepalen van:f(x)=2·sinx+sin2x yasemi 3de graad ASO - dinsdag 17 september 2013 Antwoord 2sin(x)+sin(2x)=0Je weet sin(2x)=2sin(x)cos(x) dus je krijgt:2sin(x)+sin(2x)=02sin(x)+2sin(x)cos(x)=02sin(x)(1+cos(x))=0Enz...Zou dat lukken? WvR dinsdag 17 september 2013 Re: Nulpunten goniometrische functie? ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan je de nulpunten bepalen van:f(x)=2·sinx+sin2x yasemi 3de graad ASO - dinsdag 17 september 2013
yasemi 3de graad ASO - dinsdag 17 september 2013
2sin(x)+sin(2x)=0Je weet sin(2x)=2sin(x)cos(x) dus je krijgt:2sin(x)+sin(2x)=02sin(x)+2sin(x)cos(x)=02sin(x)(1+cos(x))=0Enz...Zou dat lukken? WvR dinsdag 17 september 2013
WvR dinsdag 17 september 2013
©2001-2024 WisFaq