Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 70677 

Re: Integraal berekenen

Volgens mij is dat y=2x+3 wat zou de volgende stap zijn?

Yvette
Iets anders - vrijdag 26 juli 2013

Antwoord

Dat denk ik niet... de vraag was van welke functie(s) is y=x2+3x de afgeleide... dus je hebt een functie en als je daar de afgeleide van neemt dan krijg je y=x2+3x. Nog een keer proberen?

WvR
vrijdag 26 juli 2013

 Re: Re: Integraal berekenen 

©2001-2024 WisFaq