\require{AMSmath} Vergelijking oplossen met negative exponent De vergelijking is x2+ 12x-2 = 13. Hoe krijg ik de negatieve exponent weg? Of hoef ik die niet weg te halen om de vergelijking op te lossen? M smid Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 12 mei 2013 Antwoord Als je alle termen vermenigvuldigt met x2 dan krijg je: x4+12=13x2 Kan je daar verder mee? WvR zondag 12 mei 2013 Re: Vergelijking oplossen met negative exponent ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De vergelijking is x2+ 12x-2 = 13. Hoe krijg ik de negatieve exponent weg? Of hoef ik die niet weg te halen om de vergelijking op te lossen? M smid Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 12 mei 2013
M smid Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 12 mei 2013
Als je alle termen vermenigvuldigt met x2 dan krijg je: x4+12=13x2 Kan je daar verder mee? WvR zondag 12 mei 2013
WvR zondag 12 mei 2013
©2001-2024 WisFaq