\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 70223 Re: Afgeleide exponentiele en logaritmische functies Dus moet ik als eerste overal de x vervangen door $\frac{1}{2}$? jennie 3de graad ASO - zondag 5 mei 2013 Antwoord Eerst de tweede afgeleide bepalen en dan voor $x$ een $\frac{1}{2}$ invullen. Je weet dat er dan '0' uit moet komen en dan kan je $k$ bepalen. WvR zondag 5 mei 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dus moet ik als eerste overal de x vervangen door $\frac{1}{2}$? jennie 3de graad ASO - zondag 5 mei 2013
jennie 3de graad ASO - zondag 5 mei 2013
Eerst de tweede afgeleide bepalen en dan voor $x$ een $\frac{1}{2}$ invullen. Je weet dat er dan '0' uit moet komen en dan kan je $k$ bepalen. WvR zondag 5 mei 2013
WvR zondag 5 mei 2013
©2001-2024 WisFaq