\require{AMSmath} Afgeleide exponentiele en logaritmische functies Onderzoek de grafiek van de functie met voorschriftf(x)=xe-kx2Bepaal de parameter k zodat de functie een buigpunt heeft in $x=\frac{1}{2}$Ik kom er echt niet uit. Ook al neem ik de afgeleide. jennie 3de graad ASO - zondag 5 mei 2013 Antwoord Er moet gelden dat de tweede afgeleide in het punt x=$\frac{1}{2}$ gelijk aan nul is.Bepaal f'' en eis dat f''($\frac{1}{2}$)=0.Zou dat lukken? WvR zondag 5 mei 2013 Re: Afgeleide exponentiele en logaritmische functies ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Onderzoek de grafiek van de functie met voorschriftf(x)=xe-kx2Bepaal de parameter k zodat de functie een buigpunt heeft in $x=\frac{1}{2}$Ik kom er echt niet uit. Ook al neem ik de afgeleide. jennie 3de graad ASO - zondag 5 mei 2013
jennie 3de graad ASO - zondag 5 mei 2013
Er moet gelden dat de tweede afgeleide in het punt x=$\frac{1}{2}$ gelijk aan nul is.Bepaal f'' en eis dat f''($\frac{1}{2}$)=0.Zou dat lukken? WvR zondag 5 mei 2013
WvR zondag 5 mei 2013
©2001-2024 WisFaq