\require{AMSmath} Afgeleide exponentiele en logaritmische functies Ik weet niet wat de afgeleide is van$f(x)=x\cdot e^{-kx^{2}}$ jennui 3de graad ASO - zondag 28 april 2013 Antwoord Misschien moet je toch je theorie nog 's doornemen. De productregel bijvoorbeeld... De afgeleide van $f(x)=e^{x}$ is gelijk aan $f'(x)=e^{x}$. Hoe moeilijk kan dat zijn?5. Rekenregels voor het differentiëren WvR zondag 28 april 2013 Re: Afgeleide exponentiele en logaritmische functies ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik weet niet wat de afgeleide is van$f(x)=x\cdot e^{-kx^{2}}$ jennui 3de graad ASO - zondag 28 april 2013
jennui 3de graad ASO - zondag 28 april 2013
Misschien moet je toch je theorie nog 's doornemen. De productregel bijvoorbeeld... De afgeleide van $f(x)=e^{x}$ is gelijk aan $f'(x)=e^{x}$. Hoe moeilijk kan dat zijn?5. Rekenregels voor het differentiëren WvR zondag 28 april 2013
WvR zondag 28 april 2013
©2001-2024 WisFaq