Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 70158 

Re: Vergelijking logaritme met wortel

Nee niet echt, de 1/2 staat in de opgaven en er staat 2 log 24 dus zonder wortel.
Dus hier misschien nog een keer duidelijker:
2log√8+2log((√3)-1/2)·2log24

En de tweede stap? Ben ik hiermee in de goede richting?
2log(2^3/2)+2log√(1/3√2)·2log24

Yvette
Iets anders - zaterdag 27 april 2013

Antwoord

Dat is dan wel weer iets anders...

$
{}^2\log \sqrt 8 + {}^2\log \left( {\sqrt 3 - \frac{1}{2}} \right) \cdot ^2\log 24
$

Ik zie niet zo wat je hier mee moet. Weet je zeker dat de opgave zo klopt?

WvR
zaterdag 27 april 2013

 Re: Re: Vergelijking logaritme met wortel 

©2001-2024 WisFaq