\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 70098 Re: Asymptoten 1x-5=01x = 5x= 5/1=5 verticale asymptoot, maar heb ik dan geen horizontale asymptoot? Yvette Iets anders - dinsdag 16 april 2013 Antwoord p = 0Je kunt de functie schrijven als f(x) = 0 + 4/x-5Dus er is een horizontale asymptoot : y = 0 LL donderdag 18 april 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
1x-5=01x = 5x= 5/1=5 verticale asymptoot, maar heb ik dan geen horizontale asymptoot? Yvette Iets anders - dinsdag 16 april 2013
Yvette Iets anders - dinsdag 16 april 2013
p = 0Je kunt de functie schrijven als f(x) = 0 + 4/x-5Dus er is een horizontale asymptoot : y = 0 LL donderdag 18 april 2013
LL donderdag 18 april 2013
©2001-2024 WisFaq