\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 70057 Re: Homogene vergelijkingen Dan bekom je toch nog geen homogene vgln? (5cos3x-2cosx)2= (4sinx)2 25cos6x-(2·5cos3x·2cosx)+4cos2x= 16sin2x 25cos6x-20cos4x+4cosx2=16sin2x sara 3de graad ASO - donderdag 11 april 2013 Antwoord $\sin^2x=1-\cos^2x$ kphart donderdag 11 april 2013 Re: Re: Homogene vergelijkingen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dan bekom je toch nog geen homogene vgln? (5cos3x-2cosx)2= (4sinx)2 25cos6x-(2·5cos3x·2cosx)+4cos2x= 16sin2x 25cos6x-20cos4x+4cosx2=16sin2x sara 3de graad ASO - donderdag 11 april 2013
sara 3de graad ASO - donderdag 11 april 2013
$\sin^2x=1-\cos^2x$ kphart donderdag 11 april 2013
kphart donderdag 11 april 2013
©2001-2024 WisFaq