\require{AMSmath} Bewijzen volgens binomium van Newton Te bewijzen:$\sum\limits_{k = 1}^n {k \cdot \frac{{\left( {\begin{array}{*{20}c} n \\ k \\\end{array}} \right)}}{{\left( {\begin{array}{*{20}c} n \\ {k - 1} \\\end{array}} \right)}}} \,\,voor\,\,n \ne 0\,\,en\,\,n \ne 1$Kan iemand mij hier bij helpen? Thomas 3de graad ASO - zondag 10 maart 2013 Antwoord Je kunt 's beginnen met:$\sum\limits_{k = 1}^n {k \cdot \frac{{\left( {\begin{array}{*{20}c} n \\ k \\\end{array}} \right)}}{{\left( {\begin{array}{*{20}c} n \\ {k - 1} \\\end{array}} \right)}}} = \sum\limits_{k = 1}^n {k \cdot \Large\frac{{\Large\frac{{n!}}{{k! \cdot (n - k)!}}}}{{\LARGE\frac{{n!}}{{(k - 1)! \cdot (n - k + 1)!}}}}}$Lukt het dan? WvR maandag 11 maart 2013 Re: Bewijzen volgens binomium van Newton ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Te bewijzen:$\sum\limits_{k = 1}^n {k \cdot \frac{{\left( {\begin{array}{*{20}c} n \\ k \\\end{array}} \right)}}{{\left( {\begin{array}{*{20}c} n \\ {k - 1} \\\end{array}} \right)}}} \,\,voor\,\,n \ne 0\,\,en\,\,n \ne 1$Kan iemand mij hier bij helpen? Thomas 3de graad ASO - zondag 10 maart 2013
Thomas 3de graad ASO - zondag 10 maart 2013
Je kunt 's beginnen met:$\sum\limits_{k = 1}^n {k \cdot \frac{{\left( {\begin{array}{*{20}c} n \\ k \\\end{array}} \right)}}{{\left( {\begin{array}{*{20}c} n \\ {k - 1} \\\end{array}} \right)}}} = \sum\limits_{k = 1}^n {k \cdot \Large\frac{{\Large\frac{{n!}}{{k! \cdot (n - k)!}}}}{{\LARGE\frac{{n!}}{{(k - 1)! \cdot (n - k + 1)!}}}}}$Lukt het dan? WvR maandag 11 maart 2013
WvR maandag 11 maart 2013
©2001-2024 WisFaq