\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 69675 Re: Re: Omtrek koordenvierhoek Dus sin(hoekDAC)= sin(90-hoek2CAB) = cos (hoek2CAB) = cos2(hoekCAB)- sin2(hoekCAB) = 119/144 - 25/144 DC = 12 · 94/144 = 7,83 Of maak ik het te moeilijk? J Iets anders - zaterdag 2 februari 2013 Antwoord is prima. kn zondag 3 februari 2013 Re: Re: Re: Omtrek koordenvierhoek ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dus sin(hoekDAC)= sin(90-hoek2CAB) = cos (hoek2CAB) = cos2(hoekCAB)- sin2(hoekCAB) = 119/144 - 25/144 DC = 12 · 94/144 = 7,83 Of maak ik het te moeilijk? J Iets anders - zaterdag 2 februari 2013
J Iets anders - zaterdag 2 februari 2013
is prima. kn zondag 3 februari 2013
kn zondag 3 februari 2013
©2001-2024 WisFaq