\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 69459 Re: Vraag over het oplossen van een gebroken vergelijking Erg bedankt alvast, maar toch is het mij nog niet helemaal duidelijk.Er staat in mijn boek: a/b=c a=bc en b$\ne$0, maar in deze opgaven is B toch wel gelijk aan 0? Noud Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 6 januari 2013 Antwoord Waarom zou 2x=0 moeten zijn? Wie zegt dat? Wie bedenkt zoiets? Waar komt dat vandaan? Waar is dat op gebaseerd?Anders gezegd $\frac{A}{B} = C \Rightarrow A = B \cdot C$ is alleen waar als B$\ne$0.Zoals gezegd, de 'eis' is dat $B$ niet nul mag zijn. WvR zondag 6 januari 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Erg bedankt alvast, maar toch is het mij nog niet helemaal duidelijk.Er staat in mijn boek: a/b=c a=bc en b$\ne$0, maar in deze opgaven is B toch wel gelijk aan 0? Noud Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 6 januari 2013
Noud Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 6 januari 2013
Waarom zou 2x=0 moeten zijn? Wie zegt dat? Wie bedenkt zoiets? Waar komt dat vandaan? Waar is dat op gebaseerd?Anders gezegd $\frac{A}{B} = C \Rightarrow A = B \cdot C$ is alleen waar als B$\ne$0.Zoals gezegd, de 'eis' is dat $B$ niet nul mag zijn. WvR zondag 6 januari 2013
WvR zondag 6 januari 2013
©2001-2024 WisFaq