Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 69403 

Re: Functievoorschrift opstellen uit gegeven coördinaten

Dag Hans,
Alles herleidt zich dan tot het voorschrift y=x2
Bedankt voor de tip, zo simpel was het alweer. Maar ùmen moet het zien en dat had ik niet oopgemerkt, dit logisch verband van delersd 3 en 54 !
Prettige dag verder,
Rik

Rik Le
Iets anders - dinsdag 1 januari 2013

Antwoord

Dat begrijp ik niet.
Volgens mij geldt voor t=3 ,v=54 niet dat v=t2

hk
dinsdag 1 januari 2013

 Re: Re: Functievoorschrift opstellen uit gegeven coördinaten 

©2001-2024 WisFaq