\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 69215 Re: Oplossen van een eerstegraadsvergelijking Ik bedoelde eigenlijk alle kwadraten aan beide zijde van het =teken.(2x+1)2=4(x+1)2 $\Rightarrow$ (2x+1)=2(x+1) $\Rightarrow$ (2x+1)=(2x+2).Ik gaf wel een foutief antwoord. Sorry, ik heb verkeerd gekeken.Oplossing is vlgs boek: x=-3/4. Gert Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 10 december 2012 Antwoord Jouw som is van het type A2 = B2 waar A = 2x + 1 en B = 2(x + 1).De conclusie moet zijn A = B of A = -B en jij vergeet die tweede mogelijkheid. MBL dinsdag 11 december 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik bedoelde eigenlijk alle kwadraten aan beide zijde van het =teken.(2x+1)2=4(x+1)2 $\Rightarrow$ (2x+1)=2(x+1) $\Rightarrow$ (2x+1)=(2x+2).Ik gaf wel een foutief antwoord. Sorry, ik heb verkeerd gekeken.Oplossing is vlgs boek: x=-3/4. Gert Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 10 december 2012
Gert Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 10 december 2012
Jouw som is van het type A2 = B2 waar A = 2x + 1 en B = 2(x + 1).De conclusie moet zijn A = B of A = -B en jij vergeet die tweede mogelijkheid. MBL dinsdag 11 december 2012
MBL dinsdag 11 december 2012
©2001-2024 WisFaq