\require{AMSmath} Stelsel Hallo ik weet niet hoe ik volgend stelsel moet oplossen.3000 * 83,333 + 20 000 * 83,333 = 3000 * 83,333 * cosalfa + 20 000* 83,333 * cosbeta0= 3000*83,333*sinalfa + 20 000 * 83,333 * sinbetaAlvast bedankt voor jullie hulp! Hannah Student universiteit België - maandag 5 november 2012 Antwoord Je kunt eerst 's alles delen door 83$\frac{1}{3}$.23 000 = 3000 · cos$\alpha$ + 20 000 · cos$\beta$ 0= 3000 · sin$\alpha$ + 20 000 · sin$\beta$Dat ruimt al lekker op. Nu nog maar 's alles delen door 1000.23 = 3 · cos$\alpha$ + 20 · cos$\beta$ 0= 3 · sin$\alpha$ + 20 · sin$\beta$Zo, nu jij weer. Wat dan? WvR maandag 5 november 2012 Re: Stelsel ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo ik weet niet hoe ik volgend stelsel moet oplossen.3000 * 83,333 + 20 000 * 83,333 = 3000 * 83,333 * cosalfa + 20 000* 83,333 * cosbeta0= 3000*83,333*sinalfa + 20 000 * 83,333 * sinbetaAlvast bedankt voor jullie hulp! Hannah Student universiteit België - maandag 5 november 2012
Hannah Student universiteit België - maandag 5 november 2012
Je kunt eerst 's alles delen door 83$\frac{1}{3}$.23 000 = 3000 · cos$\alpha$ + 20 000 · cos$\beta$ 0= 3000 · sin$\alpha$ + 20 000 · sin$\beta$Dat ruimt al lekker op. Nu nog maar 's alles delen door 1000.23 = 3 · cos$\alpha$ + 20 · cos$\beta$ 0= 3 · sin$\alpha$ + 20 · sin$\beta$Zo, nu jij weer. Wat dan? WvR maandag 5 november 2012
WvR maandag 5 november 2012
©2001-2024 WisFaq