\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 68677 Re: C vrijmaken uit formule Dan kom ik uit op B+C= AB-AC Maar dan? Colin Student hbo - zondag 21 oktober 2012 Antwoord C + AC = AB - B C(1 + A) = AB - B en nu zie het ook........ MBL zondag 21 oktober 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dan kom ik uit op B+C= AB-AC Maar dan? Colin Student hbo - zondag 21 oktober 2012
Colin Student hbo - zondag 21 oktober 2012
C + AC = AB - B C(1 + A) = AB - B en nu zie het ook........ MBL zondag 21 oktober 2012
MBL zondag 21 oktober 2012
©2001-2024 WisFaq