\require{AMSmath} C vrijmaken uit formule A=A2 x (B-C)/(B+C) Colin Student hbo - zondag 21 oktober 2012 Antwoord Begin met 1/A = (B-C)/(B+C) en dan maar eens kruislings misschien? MBL zondag 21 oktober 2012 Re: C vrijmaken uit formule ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
A=A2 x (B-C)/(B+C) Colin Student hbo - zondag 21 oktober 2012
Colin Student hbo - zondag 21 oktober 2012
Begin met 1/A = (B-C)/(B+C) en dan maar eens kruislings misschien? MBL zondag 21 oktober 2012
MBL zondag 21 oktober 2012
©2001-2024 WisFaq