Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 68619 

Re: Re: Loodrechte stand

Hallo MBL,
Ja, het geeft eigenlijk 2 onbepaaldheden p=-1 geeft eigenlijk een perforatie, dacht ik , en p=-3 een rico oneindig...dus x-1 en y=-2
Meer weet er er eigenlijk niet over.
Groeten,
Rik

Rik Le
Iets anders - maandag 15 oktober 2012

Antwoord

Perforaties zie ik niet zo één twee drie, maar inderdaad gaan er bij de mogelijkheden (-1,-2) en (3,2) verticale zijden ontstaan die dan dus geen rc hebben.
Toch zou de driehoek dan best rechthoekig kunnen zijn.
Je hoeft dus alleen maar even te bekijken of dat het geval is. Dat is niet moeilijk want loodrecht op een verticale zijde kan alleen een horizontale zijde zijn.

MBL
dinsdag 16 oktober 2012

©2001-2024 WisFaq