Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 68599 

Re: Loodrechte stand

Dag MBL,
Ik vond de oplossing door B=90° met Co(3,-2) te stellen , het punt A(p;p-1) te behouden en Co (-1,3) te bewaren .
Ik deed dit nogmaals met C= 90° te stellen met behoud van alle coördinaten.
Ik vond daarbij een punt P1= (-17,-18) en P2=(24,23) met toepassing van de formule m1*m2=-1 in loodreche stand.
Dank voor de tips!!
Rik

Rik Le
Iets anders - zondag 14 oktober 2012

Antwoord

Ben je niet vergeten de waarden p = -1 en p = 3 te bekijken? Het levert niets op maar hoort er wel bij!

MBL
zondag 14 oktober 2012

 Re: Re: Loodrechte stand 

©2001-2024 WisFaq