Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 68458 

Re: Formules

t = 9,25

t=0 op 1 maart 2001 om 12.00 uur.

die van die 9 snap ik wel gewoo van 1 maart tot 10 maart is 9 dagen dus t=9
MAAR ze vragen 10 maart om 18.00 hoe moet dat dan met die 18.00 uur??

yalda
Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 27 september 2012

Antwoord

Alles was gebaseerd op 12 uur. Nu ga je 6 uur verder en dat komt neer op een kwart dag.
Overigens had je in je eerste vraag niet erbij gezet dat t = 0 met 1 maart werd bedoeld. Graag alle informatie aan ons doorgeven in eventuele verdere vragen.

MBL
donderdag 27 september 2012

©2001-2024 WisFaq