\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 68331 Re: Breuk uitrekenen besteik heb het verkeerd opgeschreven23¯+6______=23¯+3 LGO Student universiteit - dinsdag 4 september 2012 Antwoord In dit geval wordt het zoiets als:$\LARGE\frac{{\frac{2}{{3 + 6}}}}{{\frac{2}{{3 + 3}}}} = \frac{{\frac{2}{9}}}{{\frac{2}{6}}} = \frac{{\frac{2}{9}}}{{\frac{1}{3}}} = \frac{2}{9} \cdot 3 = \frac{6}{9} = \frac{2}{3}$Hoop ik... WvR dinsdag 4 september 2012 Re: Re: Breuk uitrekenen ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
besteik heb het verkeerd opgeschreven23¯+6______=23¯+3 LGO Student universiteit - dinsdag 4 september 2012
LGO Student universiteit - dinsdag 4 september 2012
In dit geval wordt het zoiets als:$\LARGE\frac{{\frac{2}{{3 + 6}}}}{{\frac{2}{{3 + 3}}}} = \frac{{\frac{2}{9}}}{{\frac{2}{6}}} = \frac{{\frac{2}{9}}}{{\frac{1}{3}}} = \frac{2}{9} \cdot 3 = \frac{6}{9} = \frac{2}{3}$Hoop ik... WvR dinsdag 4 september 2012
WvR dinsdag 4 september 2012
©2001-2025 WisFaq