Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Breuk uitrekenen

De breuk 2/3+6/2/3+3= is gelijk aan

L.G.O
Student universiteit - dinsdag 4 september 2012

Antwoord

$
\Large\frac{2}
{3} + \frac{{\,\,\frac{6}
{2}\,\,}}
{3} + 3 = 4\frac{2}
{3}
$

Maar dat kan GOOGLE ook...

..en je zou 's een rekenapparaat kunnen proberen...

WvR
dinsdag 4 september 2012

 Re: Breuk uitrekenen 

©2001-2024 WisFaq