Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 68316 

Re: Re: Re: Re: Re: Goniometrische functies, uitgedrukt in radialen

Heel erg bedankt, ik denk dat het nu duidelijk is voor mij. Je begint met 0.2 dus dat komt in het begin van je formule te staan. Nogmaals bedankt.

Suzann
Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 1 september 2012

Antwoord

De keuze voor $\frac{1}{5}\pi$ ligt voor de hand, maar $1\frac{1}{5}\pi$ als 'startwaarde' had natuurlijk ook gekund. Maar we doen uit gewoonte natuurlijk zo klein mogelijk maar wel positief...

WvR
zaterdag 1 september 2012

©2001-2024 WisFaq