Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 68315 

Re: Re: Re: Re: Goniometrische functies, uitgedrukt in radialen

Oke, ik snap het als u het zo uitlegd, maar als ik zelf een rijtje oplossingen voor mij zie kan ik niet de conclusie trekken dat je het kunt samenvoegen in 0.2$\pi$ modulo $\pi$... Misschien zou uw tekening helpen, maar als dit erg veel werk is hoeft dat niet hoor. Heel erg bedankt voor uw hulp, het is me al veel duidelijker geworden.

Suzann
Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 1 september 2012

Antwoord

Nou vooruit dan maar...

q68316img1.gif
Je voegt de twee verzamelingen met die oneindig veel oplossingen samen. Dat gaat hier 'toevallig' goed omdat de oplossingen van de ene verzameling precies $\pi$ verschoven zijn. Zoiets!

WvR
zaterdag 1 september 2012

 Re: Re: Re: Re: Re: Goniometrische functies, uitgedrukt in radialen 

©2001-2024 WisFaq