\require{AMSmath} Derdegraadsvergelijking oplossen Hey Wisfaq Hoe moet ik dze derdegraadsvergelijking oplossen... -3/2 x3 + 24 x2 - 72x = 0 Het is een gemakkelijke maar toch kom ik er niet aan uit. Louiza 3de graad ASO - vrijdag 31 augustus 2012 Antwoord Breng een factor x buiten haakjes, dan krijg je x·(-3/2 x2 + 24 x - 72) = 0 Moet kunnen, toch? hk vrijdag 31 augustus 2012 Re: Derdegraadsvergelijking oplossen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hey Wisfaq Hoe moet ik dze derdegraadsvergelijking oplossen... -3/2 x3 + 24 x2 - 72x = 0 Het is een gemakkelijke maar toch kom ik er niet aan uit. Louiza 3de graad ASO - vrijdag 31 augustus 2012
Louiza 3de graad ASO - vrijdag 31 augustus 2012
Breng een factor x buiten haakjes, dan krijg je x·(-3/2 x2 + 24 x - 72) = 0 Moet kunnen, toch? hk vrijdag 31 augustus 2012
hk vrijdag 31 augustus 2012
©2001-2024 WisFaq