\require{AMSmath} Stelsel oplossen Hallo!Waarschijnlijk is dit heel simpel, maarik heb volgende vergelijkingen:2/(a+1) = -1/2 + ben(-2a+2)/(a2+2a+1) = -3/2 + bnu moet ik A en B vindenGraag snel hulp, morgen moet ik het inleveren.Danku ahmed 3de graad ASO - donderdag 30 augustus 2012 Antwoord Kijk wat ik gevonden heb: a=1 en b=$\frac{3}{2}$Of wil je weten waarom? WvR donderdag 30 augustus 2012 Re: Stelsel oplossen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo!Waarschijnlijk is dit heel simpel, maarik heb volgende vergelijkingen:2/(a+1) = -1/2 + ben(-2a+2)/(a2+2a+1) = -3/2 + bnu moet ik A en B vindenGraag snel hulp, morgen moet ik het inleveren.Danku ahmed 3de graad ASO - donderdag 30 augustus 2012
ahmed 3de graad ASO - donderdag 30 augustus 2012
Kijk wat ik gevonden heb: a=1 en b=$\frac{3}{2}$Of wil je weten waarom? WvR donderdag 30 augustus 2012
WvR donderdag 30 augustus 2012
©2001-2024 WisFaq