\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 68242 Re: Nulpuntsnijpunt met de assen bij vierdegraadsfunctie Zijn de tekens veranderd omdat de plaats is veranderd? Moet het niet -x4 + 8x2 + 9 zijn en dan -x2 + 8x + 9 zijn? K 3de graad ASO - woensdag 22 augustus 2012 Antwoord Als er niks meer achter staat, dan wel. Maar als er = 0 achter staat, maakt het toch niets uit?! Als -A = 0, dan toch ook A = 0! MBL woensdag 22 augustus 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Zijn de tekens veranderd omdat de plaats is veranderd? Moet het niet -x4 + 8x2 + 9 zijn en dan -x2 + 8x + 9 zijn? K 3de graad ASO - woensdag 22 augustus 2012
K 3de graad ASO - woensdag 22 augustus 2012
Als er niks meer achter staat, dan wel. Maar als er = 0 achter staat, maakt het toch niets uit?! Als -A = 0, dan toch ook A = 0! MBL woensdag 22 augustus 2012
MBL woensdag 22 augustus 2012
©2001-2024 WisFaq