\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 68092 Re: Gooien met drie dobbelstenen P(precies 2 zessen) = $3\cdot\frac{1}{6}\cdot\frac{1}{6}\cdot\frac{5}{6}$? bouddo Leerling mbo - zondag 19 augustus 2012 Antwoord Er zijn drie mogelijkheden:66G6G6G66Dus $3\cdot\frac{1}{6}\cdot\frac{1}{6}\cdot\frac{5}{6}$Toch? WvR zondag 19 augustus 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
P(precies 2 zessen) = $3\cdot\frac{1}{6}\cdot\frac{1}{6}\cdot\frac{5}{6}$? bouddo Leerling mbo - zondag 19 augustus 2012
bouddo Leerling mbo - zondag 19 augustus 2012
Er zijn drie mogelijkheden:66G6G6G66Dus $3\cdot\frac{1}{6}\cdot\frac{1}{6}\cdot\frac{5}{6}$Toch? WvR zondag 19 augustus 2012
WvR zondag 19 augustus 2012
©2001-2024 WisFaq