\require{AMSmath} Gooien met drie dobbelstenen Je gooit met drie dobbelstenen.A) Hoe groot is de kans op precies 1 zesIs dat (1/6)3b) Hoe groot is de kans op twee zessen?hoe doe je dat? bouddo Leerling mbo - vrijdag 3 augustus 2012 Antwoord Er zijn bij elke worp twee mogelijkheden: 6 of G (geen zes). De volgende mogelijkheden zijn goed:6GGG6GGG6P(precies 1 zes)=3·$\large\frac{1}{6}\cdot\frac{5}{6}\cdot\frac{5}{6}$P(precies 2 zessen)=?Zelf doen! WvR vrijdag 3 augustus 2012 Re: Gooien met drie dobbelstenen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Je gooit met drie dobbelstenen.A) Hoe groot is de kans op precies 1 zesIs dat (1/6)3b) Hoe groot is de kans op twee zessen?hoe doe je dat? bouddo Leerling mbo - vrijdag 3 augustus 2012
bouddo Leerling mbo - vrijdag 3 augustus 2012
Er zijn bij elke worp twee mogelijkheden: 6 of G (geen zes). De volgende mogelijkheden zijn goed:6GGG6GGG6P(precies 1 zes)=3·$\large\frac{1}{6}\cdot\frac{5}{6}\cdot\frac{5}{6}$P(precies 2 zessen)=?Zelf doen! WvR vrijdag 3 augustus 2012
WvR vrijdag 3 augustus 2012
©2001-2024 WisFaq