\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 68200 Re: Re: Vraagstuk dieptesnelheid Hoe komt u aan h'(t)= -t +5? Heel erg bedankt!!!!! Katrie 3de graad ASO - vrijdag 17 augustus 2012 Antwoord De afgeleide van -1/2t2 is toch -1/2.2t = -t en die van 5t is toch gewoon 5?? Dat zijn niets anders dan de vaste regels om afgeleiden te bepalen. Kijk maar in je leerboek. MBL vrijdag 17 augustus 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe komt u aan h'(t)= -t +5? Heel erg bedankt!!!!! Katrie 3de graad ASO - vrijdag 17 augustus 2012
Katrie 3de graad ASO - vrijdag 17 augustus 2012
De afgeleide van -1/2t2 is toch -1/2.2t = -t en die van 5t is toch gewoon 5?? Dat zijn niets anders dan de vaste regels om afgeleiden te bepalen. Kijk maar in je leerboek. MBL vrijdag 17 augustus 2012
MBL vrijdag 17 augustus 2012
©2001-2024 WisFaq